03 866 18 19

Grand Prix

Print

Not available

Francorchamps, Nürburgring, Monza, Imola, Monaco,... spreken allemaal tot ieders verbeelding. Bij Inkart zitten u en uw genodigden zelf achter het stuur tijdens de KARTING GRAND PRIX !

Onze Inkart-Eventmanager zorgt voor een uitgebreide briefing waarin het programma, de veiligheidsvoorschriften, de ideale lijn en de juiste stuurtechnieken aan bod komen.

En dan is het aan u!

Warm-ups, qualificaties en races volgen elkaar goed georganiseerd op. Uw hele event wordt begeleid en becommentarieerd door de eventmanager en zijn marshall-team. Net zoals in de formule 1 mogen de podiumfestiviteiten, trofee-overhandiging en het champagne spuiten niet ontbreken.

5...4...3...2...1... Laat maar knallen!

OFFERTE AANVRAGEN

- Het was mijn eerste ervaring met karten en was ook nog nooit bij Inkart geweest, maar het was een superervaring op alle vlakken. Ik wens de eventmanager te bedanken voor de professionele en zeer aangename en vriendelijke begeleiding van onze groep.
- Het was gewoon super. Ons team heeft heel hard genoten van deze teambuildingsactiviteit. Bedankt!
- Wij hebben een topeditie gehad van onze teambuilding dag! Nogmaals bedankt voor jullie fantastische inbreng op deze dag!